Fleksibelt rullestillads

Et rullestillads er et lille fleksibelt stillads, der typisk anvendes til mindre reparationsopgaver og maling af udhæng m. m. Vores rullestilladser er letvægtsstilladser, der er lavet af aluminium. Det betyder, at de er nemme at håndtere for både montører, håndværkere og andre brugere. Derfor er de ideelle til en lang række mindre opgaver både udendørs og indendørs.

Vælg det rigtige rullestillads

Har du et hjemmeprojekt eller en mindre opgave hos en kunde, hvor du skal i højden men ikke har megen plads, så er et fleksibelt rullestillads en god løsning. Det er et godt valg hvis du skal male eller spartle høje vægge, og har brug for frirum og at have en spand med dig. Det er let anvendeligt og gør arbejdsopgaver i trænge omgivelser meget lettere.

Vi tilbyder professionelle fleksible rullestilladser i 2 størrelser:
• Smalle rullestilladser, der har en bredde på 0.74m og en længde på 2,50m
• Brede rullestilladser, der har en bredde på 1,36m og en længde på 2,50m.

Den maksimale arbejdshøjde for et rullestillads er 12 m indendørs og 8 m udendørs, og den maksimale belastning på vores rullestilladser er 150kg/m2 jævnt fordelt. Hvis du er i tvivl om hvilket du skal bruge, så rådgiver vi gerne. Skal du arbejde højt oppe kan du overveje at leje et el-hejs, så du ikke skal slæbe tunge spande eller dunke op og ned. Du kan kigge på vores stilladstilbehør om noget andet passer dig bedre.

Rullestillads er en god og fleksibel løsning

Nu kan man sige, de ruller jo, men ikke når du står på dem. Så en sikkerhedssele og det traditionelle sikkerhedsudstyr er et must. Er du stadigvæk usikker på at stå deroppe, kan et sikkerhedsrækværk sættes op, så du skal gøre en indsats for at falde ned. Sikkerhed kan ikke overdrives, lige meget hvor sikre de fleksible rullestilladser er i sig selv. Det tager kun 2 sekunder for et uheld at ske. Husk derfor altid at tage højde for sikkerhed og huske det når de bestiller dit rullestillads hos os.

Kontakt os for tilbud på rullestillads

Har du spørgsmål angående stilladsarbejde i Aarhus og Østjylland, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt CS – City Stilladser på Tlf.: 86 24 95 11 eller e-mail: firma@cs-citystilladser.dk og få den bedste og mest professionelle vejledning omkring fleksible rullestilladser.